Vi er allesammen unikke lige som vi er men hvis vi dømmer en fisk ud fra dens evne til at klatre i træer så vil den hele sit liv tro at den var dum, og sådan har jeg altid haft det..

Jeg har været barnet som blev:

 • Tysset på
 • Gjort forkert
 • Ikke lyttet til
 • Irettesat hvis jeg ikke levede op til min mors tusinde regler
 • Rettet på hvis jeg sagde min mening
 • Skammet ude/ ignoreret hvis jeg sagde at det var min søster der startede

Det har gjort at jeg alle dage har gået med følelsen af, at jeg ikke var okay/god nok som menneske.. Jeg vidste dog at jeg var en god mor og en god lønmodtager men jeg kendte ikke til mit eget værd.. 🙈🙏🏻

Lige indtil den dag hvor jeg fik øjnene op for, at det heldigvis bare er gamle overbevisninger som jeg havde med mig og jeg kunne ændre dem hvis jeg ville 🥰🙏🏻 

For der fik jeg troen tilbage og dermed følelsen af:

 • Jeg er lige præcis som jeg skal være
 • Jeg må gerne fylde
 • Jeg må gerne være hende der ter sig fjollet
 • Jeg må gerne sige fra og sætte grænse
 • Jeg er såden et menneske folk gerne vil lytte på
 • Jeg er værdig

Alt er en proces og jeg har stadig dage hvor jeg bliver overvældet af gamle følelser men jeg er også blot et menneske og alle kan falde i gamle mønstre og vaner, forskellen nu ligger bare i, at jeg er opmærksom på at det sker og så kan jeg selv styre hvor længe det skal have lov at fylde.. 🥰🙏🏻

Du er god nok som du er og det er jeg også 🥰