Familiecoaching og rådgivning

I er mere værd end I tror..

Jeg tror på, at alle gerne vil have en familie som trives og som næres af at være sammen. En familie som er glad, hvor børnene spiser godt, sover dejligt om natten og udvikler sig som de skal samt hvor I som forældre har et godt parforhold og trives hver især. Nogle gange kan dette bare godt være en udfordring og jeg gætter derfor på, at det er derfor du/I er havnet her og måske er klar på familiecoaching.

Måske har børnene det ikke godt? Måske går alt op i hverdagshurlumhej og I føler der ingen tid er til jer? Måske halter jeres parforhold så det går ud over resten af familien? Eller måske trænger I som familie til nye måder at være sammen på? eller noget helt femte.

“I gør det bedste, I kan. Jeres nuværende adfærd har været den bedste indtil i dag”

I vil få indsigt i hinandens:

 • Tanker
 • Følelser
 • Grænser
 • Intentioner
 • Adfærd
 • Handlemønstre
 • Gamle overbevisninger og blokeringer
Hvad er familiecoaching?

Familiecoaching kan flytte jer som familie, hvis I tør at tage arbejdshanskerne på og ændre jeres sprog og tankemønstre. Det er nemlig disse der definere jer som familie og det er dem der gemmer sig mange gamle overbevisninger og blokeringer som gør, at I ikke kan komme ud af den tilstand I er havnet i. Vi går ind og starter jeres udviklingsproces og i de samtaler styrker og forandre vi relationerne, kommunikationen og åbenheden imellem jer og derigennem også hvordan I hver i sær har det.

Hvem er familiecoaching for?

Familiecoaching og rådgivning er til jer som forældre eller enlige, der enten er kørt fast i familielivet, opdragelsen, samarbejdet eller hverdagen. Måske trives dit barn ikke eller måske ønsker I at få hjælp til at forstå og støtte jeres barn på bedste vis. Ligeledes er det til jer, hvor konflikterne er blevet destruktive og fylder mere end alle de positive stunder. Måske sidder I med en følelse af ikke at leve det familieliv I drømte om eller ikke er den forældre som I i virkeligheden ønsker at være.  

Det har altid været et tabu og bede om hjælp men der er sket noget i de seneste år og jeg elsker det. At vi kan bede om hjælp og opnå en større forståelse og respekt for hinanden samt vokse sammen, gør at vi er i stand til at ændre stemningen i det hjem som danner rammerne for børnenes aller vigtigste rum – nemlig det trygge barndomsrum. Min overbevisning er, at hvis vi tør at arbejde med os selv, så kan man vende skilsmisseraten og få det familieliv man drømmer om.

Familiecoaching og rådgivning er for alle, der ønsker at der skal ske en udvikling.

 • Det er for jer der ønsker at finde ind til jeres families ressourcer.
 • Det er for jer der ønsker at tage ansvar, der hvor I ikke selv kan finde vej lige nu.
 • Der er for jer der tør at bryde med gamle mønstre og er villig til at gå vejen.
Hvordan foregår familiecoaching?

Familiecoaching er en proces der starter en ny udvikling i jeres familie. Det er samtaler der forandrer stemningen mellem jer og indeni jer hver især. Forløbene ser forskelligt ud, da jeg tager udgangspunkt i jer som familie. Mit forløb vare i 5 uger, hvor hver session varer 90 min, men det er vigtigt for mig at vi finder den bedste løsning for jer. Der er ligeledes mulighed for at arbejde med hele familien på samme tid samt mødes hver for sig.

Familiecoaching hos mig giver jer en indre kraft, mod og vilje til at ændre på de familie dynamikker som I ikke er tilfredse med og som spænder ben for det I går og drømmer om som familie. I vil i processen begynde at opdrage anderledes og agere anderledes med jeres nære relationer. Jeg er med jer og støtter jer hele vejen igennem jeres udviklingsforløb. Det eneste det kræver er, at I tager handling på de nye måder at være sammen på og er villig til at smide de gamle mønstre og overbevisninger væk.

Jeg køre ud til jer, så I er i jeres vante rammer hvis i bor i Nordjylland, der vil dog være kilometer penge hvis der er mere end 25 km væk.

Underretning/skilsmisse hvad nu?

Står I en situation hvor I har fået en underretning eller jeres familie står i en skilsmisse, så kan jeg hjælpe jer med at:

 • Finde ro i kaosset
 • Underretning hvad så nu?
 • Skilsmisse hvad så nu?
 • Bedre kommunikation
 • Vi er forskellige og hvad så?
 • Ro og nærvær
 • Handleplan
 • Mål for det videre forløb, hvis det er nødvendigt

Online/Telefonisk:

Jeg tilbyder ligeledes online/telefon-sessioner hvis I oplever akut angst, frygt, følelsen ikke at være god nok eller andet der forstyrre jeres sind/hverdag.

Pris

Book endelig en gratis afklaringssamtale hvis I ønsker at vide mere om pris og om jeg kan hjælpe jer med jeres udfordringer. Der findes ingen dumme spørgsmål hos mig og jeg vil elske at være med på jeres rejse mod det familieliv i drømmer om. 🙂

Klippekort til coaching sessioner

er til jer, som mærker at det er tid til et udviklingsforløb og gerne vil have mere for pengene. Jeg tilbyder 3 forskellige størrelser af klippekort: 7, 9 og 13 klip. Alle klippekortene kan afdrages i 2-12 rater*.

 

Denne løsning er perfekt til jer som:

 

 • Ønsker et længerevarende udviklingsforløb

 • Have mulighed for at betale i rater

 • Mængderabat

* De 7 klippekort betales over max. 6 måneder. Hvis I ønsker en speciel ratebetaling så finder vi ud af det, det er ikke det der skal holde jer tilbage, for at investere i jeres liv og familie