Om mig

 

I fortjener alt det bedste og jeg er her for at hjælpe jer.

Hele mit liv har jeg vidst at jeg skulle noget med mennesker. Jeg har altid været særligt optaget af at hjælpe og støtte mennesker i deres hverdag, så de fik følelsen af at lykkedes. Igennem mit liv har jeg haft mange forskellige jobs og taget en del uddannelse, dels for at lære mig selv bedre at kende men også for at lære forskellige typer af mennesker at kende. På min rejse er jeg også blevet gift og har i dag 3 børn. Jeg elsker at udvikle mennesker og jeg tror på, at alle mennesker har alle de ressourcer der skal til, for at nå deres mål.

Jeg har selv gennemgået en kæmpe forandring og ved at det ikke er nemt og at alt begyndelse er svært. Jeg er et menneske der ikke lader sig slå ud og derfor besluttede jeg mig for at gøre noget andet. I 2021 blev jeg færdig som NLP coach og igennem den proces blev jeg bevidst om, hvad jeg drømmer om. Jeg drømmer om at arbejde med mennesker og skabe forandringer i deres liv, på den ene eller anden måde.

Med min baggrund som uddannet:

* Pædagog

* Skyggecoach

* NLP Master Coach

* NLP Master Family Coach

samt mange års erfaring i den pædagogiske praksis, forældresamarbejde og frivillig familie mentor, har jeg værktøjerne til at hjælpe jer med, at forstå hvad der foregår samt at kunne handle på det.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.

Min baggrund

Jeg har alle dage været optaget af at hjælpe og støtte familier der har det svært fordi jeg tror at alle mennesker har de kompetencer der skal til, for at nå deres mål. Det er bare ikke alle der ved eller har lært at man kan ændre ens historie, hvis man vil og kæmper nok for det. Jeg har mere end 14 års erfaring med at hjælpe og støtte mennesker der har det svært og mere end 7 års erfaring som uddannet pædagog i praksis. Jeg har en professionsbachelor i pædagogik med speciale i kultur og sociale problemer. Jeg er uddannet skyggecoach, NLP Coach og senest NLP Master Coach. Alt dette gør mig i stand til at møde dig/jer der hvor I er og samtidig får givet jer redskaberne til at ændre jeres liv.

Min egen historie

Jeg har selv gået vejen. Jeg er gået fra at have opgivet livet og opgivet håbet om, at jeg nogensinde ville nå mine mål, både som mor, hustru og kvinde. Jeg har de sidste 5 år arbejdet med mig selv og min historie, taget hårde valg og arbejdet med at være den bedste udgave af mig, men det var ligesom om der stadig manglede en brik. Min vægt og troen på mig selv har altid været en belastning for mig og jeg har ikke lært at mærke efter i min krop, hvornår jeg var sulten/mæt, ked af det, sur, vred og glad. Derfor tog jeg skeen i egen hånd i starten af 2020 og gik til lægen fordi jeg skulle have en hjælpende hånd, i form af gastrisk bypass. Denne skulle lære mig at mærke efter på ny. Mange tror at det er et kvik fix eller en mirakelkur men det er det langt fra. Jeg har siden tabt mere end 65 kg og dette resultat får man ikke bare af at spise sundt og varieret efter bøgerne, det får man ved at finde årsagen til at man er/var overvægtig. For mig var startskuddet til at få vendt mit mindset, den gastrisk bypass fordi jeg troede det var lykken, men jeg fandt hurtigt ud af, at det var det ikke. Derfor gik jeg i coaching forløb samt uddannede mig NLP master coach for at finde mig og smide de gamle overbevisninger væk. Jeg er blevet en kvinde som trives, er blevet jordens gladeste mor og ikke mindst en fantastisk hustru med masser af energi og livsmod.

Skal jeg være dit/jeres startskud?