1:1 Coaching

Er du et sted i dit liv, hvor du føler dig stresset, presset eller udkørt? Hvor hverdagen føles som tunge skyer over dig og det eneste du har fokus på, er alle de negative tanker? Måske føler du dig fanget i din egen krop eller blot fanget i dit liv?

Ved du ikke hvordan du skal bryde den onde cirkel, så kan coaching hjælpe dig.

Du er vigtig og har stor betydning for mange, om det er dine børn, mand, familie, veninder eller arbejdskollegaer, så er du vigtig.

Når du mærker at noget ikke er som det skal være, føler dig stresset, presset eller udbrændt så påvirker det vores humør og dermed dem omkring os. Derfor er det vigtigt at du tager dig selv alvorligt og begynder at tage ansvar for dig selv. Dette kan coaching hjælpe dig med.

Et forløb hos mig kan være banebrydende. Det kan give dig perspektiver og værktøjer, der tackler de udfordringer, du kommer med samt gøre dig i stand til at udleve dit fulde potentiale. Det giver dig et liv med langt større forståelse, indsigt, ro og kærlighed.

Jeg hjælper dig med at finde din ild og blive den hustru, mand, mor, far, datter, søn, kvinde, kollega mm. som du drømmer om.

“Du styre selv dit sind og dermed dine resultater”

Jeg kan hjælpe dig med at:

Få mere energi og overskud

Igennem coaching hjælper jeg dig med at finde ind til din inderste kerne, hele sårene samt give dig redskaber til at finde den energi og det overskud som du har indeni dig.

Få et bedre forhold til mad

Jeg hjælper dig til at finde dit madmonster og finder kilden til din overvægt samt hjælper dig på rette spor igen.

Komme af med gamle overbevisninger og følelser

Gamle overbevisninger og følelser har det med at spænde ben for den vi egentligt gerne vil være – vi går på opdagelse sammen og får dem fjernet

Guide dig i at mærke efter hvad du vil og ikke vil

Det kan være svært at mærke efter hvad man egentligt vil og ikke vil og det guider jeg dig til så du kan få din skaberkraft tilbage.

Forløse gamle traumer og vende dem til styrker

Vores traumer har det med at sætte sig som en ond spiral som giver uønsket ubevidst adfærd. Denne adfærd sætter os i en offerrolle “det er også synd for mig”. Problemet ved den er at den piller dig endnu længere ned og du vil blive ved med at have det træls indeni. Jeg kan hjælpe dig med at forløse de traumer og vende dem til din styrke, så du vil stå stærkere og blive en bedre udgave af dig selv.

Blive bedre til at kommunikere og opleve færre konflikter

Du vil opleve at dit mindset ændre sig i takt med din udvikling og det kan godt skabe konflikter i dine relationer til at starte med, da de begynder at undre sig over den måde du snakker/siger tingene på. Men jo længere tid der går og i takt med at du bliver bedre til at kommunikere, jo færre konflikter bliver der også.

Pris

Har du sprøgsmål, er i tvivl om jeg kan hjælpe dig eller omkring betaling, så tøv ikke med at booke en gratis afklaringssamtale og lad os finde den løsning der er bedst for dig. Du kan også læse mere under fanen praktisk info, som ligger under fanen OM. 🤩

Klippekort til coaching sessioner

er til dig, som mærker at det er tid til et udviklingsforløb og gerne vil have mere for pengene. Jeg tilbyder 3 forskellige størrelser af klippekort: 7, 9 og 13 klip. Alle klippekortene kan afdrages i 2-12 rater*.

 

Denne løsning er perfekt til dig som:

 

  • Ønsker et længerevarende udviklingsforløb

  • Have mulighed for at betale i rater

  • Mængderabat

* De 7 klippekort betales over max. 6 måneder. Hvis du ønsker en speciel ratebetaling så finder vi ud af det, det er ikke det der skal holde dig tilbage, for at investere i dit liv og din familie